Evészavarom van?
Figyelt kérdés
Most lehet furcsán hangzik és hogy nemtudom megállapítani magamtól de nemtudom hogy már mi számít annak. Szóval mentálisan nem vagyok egészséges az biztos, nagyon sokat szorongok és stresszelek régebben bántottam is magam. Erősen hullik a hajam ami vitaminhiány nem hiszem hogy lehet mert sok vitamint szedek. Elég csontos vagyok főleg a kezeim nagyon vékonyak. Menstruációm viszont van rendesen minden hónapban. Tehát ez annak számít? Vagy írjam le a súlyom, korom, magasságom? Kérlek értelmes válaszokat köszi2022. márc. 10. 18:28
1/8 anonim válasza:
Inkább azt írd le, hogy mennyit eszel, és mit.
2/8 anonim válasza:
Súly, magasság, és étkezési szokások is fontos lenne.
3/8 A kérdező kommentje:
170cm vagyok súlyom 48kg de sokszor ingadozik. Reggelizni egyáltalán nem szoktam hétköznap hétvégén csak ritkán. A suliban nem ebédelek, 2 szendvicset viszek a suliba változó hogy mi van benne de ebből max egyet eszek meg néha egyet sem. Vacsorázni rendesen szoktam anyukám főz egészen egészséges kajákat, sok zöldség stb. Hétvégén nagyon sok étkezésem kimarad mert nincs étvágyam és ezáltal elfelejtek enni. Nasizni is ritkán szoktam inkább sós szájú vagyok
2022. márc. 10. 19:15
4/8 anonim válasza:
Nagyon alacsony a súlyod. Nem evészavarnak mondanám, hanem a mentális problémáid (szorongás/stressz) okozta étvágytalanságnak.
Jársz valahová, ahol segítséget kapsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem járok sehova, ha valakinek is elmondanám senki nem venné komolyan, családba senki nem foglalkozik mentális problémákkal, szerintük ilyen nincs.
2022. márc. 10. 19:44
6/8 anonim válasza:
Nem a családtagokra gondoltam, hanem pszichológusra. Iskolában van nálatok..?
A pszichológus komolyan fog venni :)
7/8 A kérdező kommentje:
Van iskola pszichológus de nem nagyon ismerem és nem is láttam még. Bár biztos tudna segíteni
2022. márc. 10. 21:05
8/8 anonim válasza:
Igen, ez anorexia - de NEM anorexia nervosa (ami az étkezési zavar).
A suliba vigyél magaddal értelmes kaját, rizs, hús, bulgur, stb, ami nem romlik meg, de nem valami szendvics, amit meg sem eszel, hanem tápláló ételeket, mert min. 5 kilóvan kevesebb vagy, mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!