Evészavaros a lányom?
18 éves lassan, nagyon jó a kapcsolatunk, az egyik legjobb tanuló a gimijében, fix tervei vannak, soha semmi baj nem volt vele. Egy jó ideje észrevettem viszont, hogy valószínű éhezteti magát. Az iskolába már nem vitt magával semmit enni, ha közös ebéd van ő majd később eszik de ez a később sosem jön el.. Minden nap látom a hűtőben/szekrényben, hogy semmit nem evett.
Ma csoda történt, gondoltam én, a mekiben evett nagyon sokat is, azt hittem csak paranoiás voltam. Kiment a mosdóba hosszabb időre, elkenődött sminkkel könnyes szemmel jött vissza. Ismerem őt, egyértelműen hányt. Ez már sok. Szóvá tettem de tagadja.
Ha azt kérem egyen előttem nem éhes. Mégis mit csináljak???
Persze, hogy tagada, mivel mentálisan beteg, és NEM leülni kell, hanem elvinni pszichológushoz ÉS családterápiára.
Ennyi. Leülsz vele, legjobb esetben bevallja, de 99% a szemedbe hazudik majd, és kiakad, aztán jobban figyel.
Én nem vallottam be, és nem is tudták rám bizonyítani a hányást, szóval... és míg ÉN nem döntöttem úgy, hogy gyógyulni akarok, hiába voltak meg a "lelki fröccsök" meg minden, kb csak nyugodtan mosolyogtam és ennyi.
Ja, hát nekem mondjuk eleve nagyon szr kapcsolatom volt a kontrollmániás nevelőanyámmal aki miatt étkezési zavarossá váltam.
Lapos has, idomai szépek teltek. Ehhez is öltözködik mindig, csinosan, mostanában ez is változott.. Nem volt soha önbizalomhiányos csak az iskolában teljesítménykényszeres, erre már felhívták onnan bentről a figyelmem. Meg sokat volt rosszul tesi órán. A pszichológiára azt mondja áltudomány és hallani sem akar róla mert neki nincs baja, pénzkidobás stb..
Teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!