Hogyan vonjam meg magamtól az ételt?
Sajnos nagyon édesszájú vagyok, ha meglátok mondjuk az asztalon valami csokit vagy sütit nehezen fogom vissza magam, hogy legalább egy kicsit ne egyek belőle. Egyébként a súlyommal nincs gond, sokak szerint vékony is vagyok, ami valószínűleg azért van mert evészavaros (bulimia+anorexia)voltam(néhány hónapja kezdtem rendbejönni), testképzavarral, sokszor megvontam magamtól az ételt, de ebből egy idő után elegem lett és elkezdtem megint enni, de félek, hogy elhízok :( néha még most is kihányom az ételt, ha nagyon megbánom, hogy ettem. Sajnos nagyrészt az ilyen vackokon élek (csoki, süti, kenyér, néha gyümölcs) de semmi más tápanyag nincs rendesen a szervezetemben. Mindegy, kicsit eltértem a lényegtől elnézést, tehát a célom az lenne, hogy hogyan legyek képes nemet mondani az ételre? Mikor még evészavarom volt, akkor persze könnyű volt nemet mondani rá, de most meg már úgy érzem nem lennék rá képes. Annyira jól tud esni ha eszek, viszont bűntudataim még mindig vannak utána.
16/L
Szerintem még most is van....
Jelenleg milyen magas, hány kg vagy?
Lehet, kellene magad mellé egy afféle hajcsár, aki kontrollál
Még most is elég komoly evészavarod van, ez a nagy helyzet.
Menj el orvoshoz, mert a bulimia nem játék, de a kérdésedből látszik, mennyire benne vagy még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!