Elhatározhatom e magamtól hogy laktózmentes élelmiszereket fogyasztok?
Már miért ne határozhatnád el?Főleg,hogy nem érzed jól magad a fogyasztásuk után?
Laktózmentesen lehet élni,sőt!
Miért ne határozhatnád el? Én sem eszem laktózt, nem esik annyira ideálisan, de laktózérzékeny nem vagyok, az más lenne. Nem vizsgáltatom ki magam, mert semmi értelmét nem látom, de persze meg lehet tenni azt is.
Szerintem viszonylag könnyű laktózmentesen élni (én nyomokban még eszem, de nem lenne nehéz lenullázni), de persze van, akinek valamiért nehézséget okoz (s bizonyos dolgok nekem is hiányoznak sok év után, a tejtermékek pótolhatatlanok és szinte mind laktóztartalmú. Sokáig érlelt keménysajt lehet laktózmentes. A laktázzal dúsított termékekkel nem foglalkozom). Mivel szinte 100%-ban egykomponensű, feldolgozatlan ételt veszek, nem érint az, hogy mibe pakolják bele adalékként. Annyi minden mást lehet enni, volt idő, amikor sok más ételcsoportot is kizártam, mégis megvoltam. De kinek mi a nehéz. Én édesség nélkül nem tudnék élni, másnak pedig az a könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!