Van olyan étrend ami kerüli a liszt, cukor és tejtermékek fogyasztását?
Figyelt kérdés
Van ennek valamilyen neve? Hogyan keressek ilyen recepteket? Valahogy el kellene hagynom ezeket tartalmazó ételeket, de nagyon nehéz.
Így főként csak a zöldség, gyümölcs és hús marad. Úgy érzem hogy könnyen rá fogok unni ezekre. Van valami jó tanácsotok?
dec. 7. 19:53
1/7 anonim válasza:
A zöldségekböl rettentö sok féle fajta van, ha minden nap másikakat eszel, egy éven belül nem kell kétszer ugyazazt enni. Ez érvényes a gyümölcsökre is.
Nem értem, miért kellene ráunni ezekre?
Másrészt a liszt, cukor nem nevezhetö éppen változatos alapanyagnak.
2/7 anonim válasza:
Egyes, de az adja a jó ízeket. Arról azért nehéz lemondani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a paleo diétáta gondolsz. Számomra túlzó, meg a saját logikáját is bokán rúgja, de ha recepteket keresel, akkor jó lesz keresőszónak.
4/7 anonim válasza:
A paleo egy bődületes fszság -gondoltam évekig, míg nem a kolléganőm szó szerint csonttá fogyott tőle.
Azért elgondolkoztam, hogy lehet, hogy működik.
5/7 anonim válasza:
Az egyes vagyok, évek óta föleg növényeket fogyasztok egészségügyi okokból és nem igaz, hogy a kérdezö által hanyagolandó élelmiszerek adják a jó ízeket, a zöldségfélék kifejezetten sokféle ízüek lehetnek, csak megfelelöen kell öket elkészíteni, nem agyonfözni.
6/7 anonim válasza:
Csak a lisztet kell elhagynia vagy más gabonát is? Allergia vagy életmódváltás az ok? Használhatsz mandula- és kókuszlisztet, kókuszvirágcukrot, datolyapasztát, mézet sütéshez. Ott van még a rizs, krumpli, édesburgonya sütőtök.
7/7 Senior Séf válasza:
Az autoimmun protokoll étrendje pontosan ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!