Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl sok kalóriát viszek...

Túl sok kalóriát viszek be? Miért stagnál a súllyom? Február óta fogyókúrázók, eddig 33 kg-ot adtam le , heti 5 nap edzéssel a kalóriára nagyon odafigyelek napi 1400 kalóriát eszek egy nap. Elég alacsony vagyok ezért eszek csak 1400 at.

Figyelt kérdés

Nagyon elvagyok keseredve mivel mar lassan másfél hónapja stagnál a súlyom , még 12 kg hátra van amit nagyon szeretnék leadni ugyan úgy tartom a deficitet de egyszerűen nem mozdul a mérleg már kezdem feladni hogy nem tudok lejebb menni ami nagyon zavar sajnos .

Valakinek valami tapasztalat? Feljebb kéne vinnem a kalóriát esetleg csökkentenem? Probaltam több oldalon is kiszámolni de minden oldal teljesen más deficitet ir nem tudom mit csinaljak. Mennyi kalóriát kéne fogyasztanom? A heti 5 súlyzós és kardio elég?

dec. 6. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Eljött a hideg idő, amikor felöltözünk és így kevesebb hőt sugárzunk a környezetbe, azaz több energiája marad a szervezetnek.
dec. 6. 12:51
 2/4 anonim válasza:

Nem tudom mit eszel, hogyan diétázol stb... Így rendes kielégítő válaszra ne számíts.

Napi 5x normális kis étkezés.

Csoki, kávé, sör, zsíros tejet felejtsd el.

Én mentes sima vizet ajánlom, magas ásványtartalommal.

Az edzés helyett legyen sima mozgás. Én edzés alatt csak híztam és izmosodtam, szóval emiatt is lehet több a súlyod.

A súly egy dolog, valaki 110kg-val úgy néz ki, mint egy 60kg-os...

dec. 6. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg van rajtad 10+ kg akkor barmilyen parameterekkel leves az 1400. Belassitottad az anyagcseredet
dec. 6. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Napi 5x eszek kis adagokat nyilvan amit kiszamolom az 1400 kaloriaba

Napi 54 g zsirt es napi 170g ch nal nincs tobb egy nap. Csak vizet és mandula tejet iszok , se alkohol se szensavas dolgok.kávézni se kávézok. Heti 5 edzes ami sulyzos és kardio is.

Eddig nagyon szepen ment le a sulyom es alakultam amit nyilvan mutat a -33 kg is

dec. 6. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!