Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg olyan halálos méreggel...

Tényleg olyan halálos méreggel kezelik a banánokat, ami még mosás után sem tűnik el teljesen a héjról?

Figyelt kérdés

Tényleg olyan halálos méreggel kezelik a banánokat,

ami még mosás után sem tűnik el teljesen a héjról?

nov. 27. 02:06
A kérdező szavazást indított:
☣️ Nem eszek banánhéjat, mert félek a vegyszerektől.
🙊 Nem félek a vegyszerektől, de vegyszermentes banánhéjat se ennék.
🍽️ Megeszem a héját is.
4 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem enném meg. Jobb az úgy.
nov. 27. 02:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Te megeszed a héját is? 😂
nov. 27. 07:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Te a héját is megeszed? 😁 OMG.
nov. 27. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
A múltkor láttam, rajta van már a béka a banánhéjon, Billg*cis termék.
nov. 27. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Kávékra, kakaókra is ráteszik, állítólag felvásárolta ez a mocsok halál-paneles, nem bízok benne!

[link]

nov. 27. 12:21
 6/11 A kérdező kommentje:

#2, #3:

Neeem, én sem eszem meg. 😅 Csak olvastam olyan cikket, amiben erre buzdítanak. 😆

#4, #5:

Hát szerintem aki a banánhéjat megeszi, annak a matrica hab a tortán, talán még a nejlonzacskót is hamm bekapja. 😅 Na jó, nem ítélkezem. 😇

nov. 27. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezeket a termékeket valószínűleg félrekezelik, különböző anyagokkal mérgezik, a matrica csak azt jelzi hogy kinek a tulajdonában áll (ki vásárolta fel) és mit érdemes kerülni.
nov. 27. 12:51
 8/11 A kérdező kommentje:
A matrica tudtommal nem a tulajt szokta jelezni, hanem hogy része-e valamilyen környezetvédelmi programnak, mennyi pénzt adnak vissza a helyi lakóknak, meg ilyesmi. De biztos van sok különböző jelentésű matrica, nem tudom. Mindenesetre ha nincs rajta matrica, akkor is lehet felelőtlen a banán termesztője, szerintem. Szóval a banánhéj ehetősége a matricától független dolog, szerintem. Ha matricásat látok, nekem nem jut eszembe róla Bill Gates, és nem is tartom ördögnek Bill Gates-t, de tőle függetlenül is inkább kihagynám a banánhéjat. Akár ő a tulaj, akár valami random ismeretlen. De értem, hogy szerinted érdemes kerülni a matricásakat, mert ő mérgezi azokat. Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet!
nov. 27. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
nov. 27. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Az EU-ban pont kimondottan szigorú szabaályozás van a termesztett, de importált élelmiszerekre is. Ha az ember számára veszélyes anyaggal kezelnék le őket, eleve nem kerülhetnének itt forgalomba.
nov. 27. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!