Mérgezésem van?😭
Figyelt kérdés
Tegnap a táskámat tisztítottam mosogatószerrel és vízzel, ma pedig abba a rekeszbe zacskóstul háztartási kekszet raktam. Szerintem az egyik olyan lett és én megettem, komolyabb bajom lehet tőle???:( Mit csináljak??2023. nov. 6. 17:32
2/12 anonim válasza:
Semmi bajod mem lesz tőle, nagyon kis msnnyiseg ert hozza es eleve higitva volt vizzel. még hasfájás se. Egyél egészsegesen, ezzel támogatod a bélflórádat es a gyomrod és teszi amit tennie kell.
3/12 anonim válasza:
1. zacskóstul... hogy ment volna rá a kekszre?
2. vízzel hígított szerrel
3. a háztartási vegyszerek alapból nem direktben mérgezőek, nyilván nem fogyasztásra vannak szánva, de nem is halsz meg tőle, ha belenyalsz
4/12 A kérdező kommentje:
1, csak rossz száj ízt éreztem mostmár azt se nagyon
2023. nov. 6. 17:38
5/12 anonim válasza:
Ha megpuhult a kex beszivta a párát ,de abba nincs vegyszer . Ha kemény akkor semmit sem .
6/12 A kérdező kommentje:
3, nem volt jól zarva
2023. nov. 6. 17:40
9/12 anonim válasza:
A mosogatószer direkt arra van tervezve, hogy ne legyen mérgező, mert ha mérgező dologgal mosnánk el a tányérjainkat és poharainkat akkor régen rossz lenne. Semmi bajod nem lesz.
10/12 A kérdező kommentje:
8. Te meg hülye xd
2023. nov. 6. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!