Most mérgezésem lett?????
Van itthon egy Air Fryerünk, üvegtál szerű,felül kell nyitni,a
konyhapulton tartjuk. A lényeg, hogy a barátnőm abban készített sült krumplit vacsorára. Már megettük amikor láttam,hogy egy kis műanyag szűrő el van deformálódva. Sajnos ott tartottuk a pulton a sütő felett. A barátnőm röhögve mesélte,hogy nem vette észre, és belecsapta a sütőbe, és amikor észrevette úgy 5 perc múlva,akkor már égett szaga volt és kicsit el is deformálódott,égett műanyag szagot is érzett, ám ő ennek nem tulajdonított nagy jelentőséget,kikapta a műanyagot és folytatta a sütést.A krumpli is fura műanyag ízű volt. Utána olvastam és írják,hogy nagyon komoly rákkeltő anyagok oldódnak ki ilyenkor a műanyagokból,még cián is... Most nagyon dühös vagyok a barátnőmre és meg vagyok ijedve,hogy komoly bajom lesz..
Attól még nem valószínű, hogy komolyabb bajok lehetnének.
Kínában gyártottak olyan tésztát amiből egy tányérnyiban annyi volt mint egy egész zacskó.Ott meg is haltak páran.
Nem gondolnám, hogy nagy problémák jelentkezhetnének de azért ha rosszul leszel menj orvoshoz.
Volt probléma a meleg tejjel amikor a babának a műanyag kulacsába öntötték.
Ott is sok műanyag kioldódhatott a babáknak mégsem lett olyan komoly bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!