Mennyi kalóriát kellene ennem?
Sziasztok! 23 éves vagyok. Lány 170cm és most 70 kg. 3 évvel ezelőtt 58 kg voltam. De ez elött voltam már 80 kg is 16 évesen. Ez volt a max. Utána lefogytam 68-ra azt évekig tartotta majd megint fogytam 58-ra. Azt már kevésbé tudtam tartani és az utóbbi 2 évben el is engedtem a dolgot és most itt vagyok 70kg-al.
Én stressz evő vagyok. Sajnos pl szakítás után vagy valami nehezebb időszakban én az evésbe menekülök. Ezt igyekszem feldolgozni és egy nyugodt életmódot kialakítani magamnak.
Szeretnék fogyni. Kalóriát számolok már most is 1 hete kb. Ezelőtt is így tudtam lefogyni. Szeretnék elsőkörben egy 65 utána pedig egy 60 kg-ot kitűzni célnak. Szerintetek nekem mi lenne az ideális kalóriám? Hogy tartani is tudjam és azért ne is érezzem azt, hogy nem haladok?
Ezen kívül minden segítséget tippet elfogadok,
Előre is köszönöm.
Menekülj sportolásba.
Amúgy 70kg egyáltalán nem vészes, nem értem mi ez a fogyásmánia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!