Ha például leturmixolom a rántott húst rizzsel meg vízzel és megiszom akkor lényegében az ugyan olyan mintha normál módon enném meg?
Figyelt kérdés
(A KÉRDÉS CSAK FIKTÍV! Természetesen nem próbálnám ki mert valószínűleg el is hánynám magam.)
Nyilván a válasz igen, ugyan olyan hatás lesz. Lenne ennek valami hátránya az emésztés során? Ha például hízni akar valaki, akkor így talán több táplálékot tudna bevinni a szervezetébe egyszerre. ( Nyilván könnyebb lenne lehúzni 2 adag rizses rántotthúst ital formájában, mint 2 nagy tányérnyit.)
2020. aug. 1. 16:47
1/5 anonim válasza:
Minél jobban fel van dolgozva az étel, annál gyorsabban szívódik fel, tehát annál gyorsabban emeli meg a vércukor-szintet, ami aztán annál gyorsabban leesik - márpedig az ilyen hullámvasutazást kerülni kell.
2/5 anonim válasza:
Elég tökgyaluval lenyomni, íze is jobb.
3/5 anonim válasza:
"Nyilván a válasz igen, ugyan olyan hatás lesz."
LÓFA5ZT! Amikor eszel, jó esetben alaposan megrágod az ételt. Szinte folyékony állapotúvá válik a sok nyáltól, ami egyfajta előemésztést biztosít. Ez kerül be az 1,2pH kémhatású gyomorsavba.
Ha turmixot csinálsz, egyrészt elmarad az előemésztés, másrészt felhígítod a gyomorsavat.
4/5 anonim válasza:
Ezért is kell szorgosan csulázgatni a turmixot. Bááá!
5/5 anonim válasza:
az első válaszoló szerintem elmondta a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!