Aldiban kapható a fehér Ambiano XXL meleglevegős fritőzről kinek mi a véleménye?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szomorúan olvasom a véleményed, ha szabad tegeződnünk!?
Elvileg itt is lehet pácolni húsokat stb. Van tapasztalat vagy csak hallotad? Ha bővebben kifejtenéd, reálisabb lenne! Azért így is örülöl hogy ilyen gyorsan kaptam legalább egy kritikát!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mi vettünk,a fentiek készítésére használjuk,az elősütött gyári termékek 10 perc alatt készülnek el,a vastagabb házilag készült sülthús,fasírozott ~20perc.Az a jó benne hogy pl.nem kell mellette állni mintha olajban sütnénk nehogy leégjen (esetleg csak félidőben megrázni a krumplit vagy megfordítani a húst)mert a beállított idő után jelez és leáll,majd csak melegen tartja.
A fasírozottnak,sültkrumplinak nem lesz olyan kemény kérge mindha olajban sülne,akinek rosszabbak a fogai vagy nem szereti a keményet annak jobb.
Olaj nem kell rá,max. csak halványan meghinteni vagy kis kézi pumpás flakonnal lepermetezni vele,mi azóta nem vettünk étolajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!