Nikii2019 kérdése:
Az nagyon nagy baj hogy reggelire megettem egy banánt egy joghurtot? És sajnos a reggelim végén lecsúszott egy egész fehér táblacsoki.
Figyelt kérdés
Tudom h egy egész tábláscsoki nincs jó hatással a szervezetre de nem bírtam megállni.
Egyébként 17 éves lány vagyok, 172cm és 52-53kg.
Mit gondoltok??
2019. márc. 15. 18:00
2/13 anonim válasza:
Elárulom mekkora baj, ha elárulod, mi következik a válaszból!
Tehát ha azt mondom, igen, nagy baj, akkor abból mi következik? Meghajlítod a teret, létrehozol egy időhurkot, visszamész az időben, és meg nem történté teszed?
...mert ugye ha semmi nem következik belőle, akkor pont annyira fölösleges a kérdés, mint a pápa farka...
3/13 anonim válasza:
A lőréri kutyát sem érdekli mit ettél reggelire.
4/13 anonim válasza:
Szia, szerintem ha egyszeri alkalom volt nem baj. Viszont ezentúl azért próbálj mértéket tartani, az egy tábla az nagyon sok. Legközelebb inkább egyél mondjuk csokis zabkását és utána próbáld megállni a csokit, mivel egészségtelen is ennyi csokit enni és ha minden reggel ezt eszed akkor el is hízhatsz(ettől az egytől nem lesz semmi bajod). Szerintem a magasságodhoz képest elég vékony vagy egyébként, szóval fogyókúráznod nem kell, csak azért figyelj oda.
5/13 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy rádfért.
6/13 anonim válasza:
Egy tábla csokitól nem lesz bajod. Szerintem inkább az a baj, hogy nem ettél rendes reggelit. Egy joghurt meg egy banán elég kevés :-(
7/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj én alig eszek valamit és 17 éves vagyok 180cm 63 kg és még így is folyton hizok
10/13 anonim válasza:
Kezeltetni kéne az étkezési zavarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!