Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nyers tojást érdemes kondizás...

Nyers tojást érdemes kondizás után fogyasztani ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 05:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, szalmonellára nagyon jó.
tegnapelőtt 05:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ha esélyes akarsz lenni a szalmonellára, vagy a kevés hatásfokkal felhasználni azt a tojást:

"A nyers tojásban lévő fehérje jelentős részét nyersen az emberi szervezet egész egyszerűen nem képes megemészteni és csak nagyon rossz, kb. 50% hatásfokkal tudja hasznositani. Ellenben sütés-főzés után a fehérje hasznosulása már közel 91%-os"

tegnapelőtt 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem. Veszélyes is. És azó szerint semennyi haszna nincs.

Egész nap alatt elegendő fehérjét kell enni. Edzés után ideálisan 1-1.5 órán belül pedig egy teljes étkezést hogy feltöltődj energiával

tegnapelőtt 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én láttam a Rockyt abba volt ilyen. Nagyon komoly azaz ember, főleg ahogy a lépcsőn futkos.
tegnapelőtt 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

A tojásfehérje hasznosulása hőkezelés nélkül minimális, úgyhogy fertőzésen kívül tényleg nem jó másra.

Én is a Rockyban láttam utoljára ezt az ökörséget. Hány éves vagy, kérdező?

tegnapelőtt 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!