Hiába az edzés, ha nem elegendő a fehérjebevitel, akkor nem lesz olyan látványos az eredmény?
Kicsivel több, mint 4 hónapja járok konditerembe edzővel. Látványos az eredmény egyébként, de inkább a fogyás terén: kb 80 kg-ról lementem 73,5-re, valamivel feszesebb is lettem, de pl. a fenekem egyértelműen laposabb lett, hiába a sok súlyzós guggolás. Azon gondolkodtam, hogy valószínűleg nem elegendő a fehérjebevitel az izomnövekedéshez. Lehet, hogy ez a gátja a valódi fejlődésnek? Mostantól igyekszem figyelni arra, hogy minimum 120 g fehérjét fogyasszak naponta. Ez már elegendő lehet a növekedéshez?
28/f
Hónapokról beszélünk.. Ez a sport maraton. Majd 3-4 év múlva lehet egy jó fizikumod, ha jól csinálsz mindent.
Fogyni lehet hónapok alatt, igen. Izmot építeni évek kérdése.
Deficitben meg nem fogsz izmot építeni.
Ha falazni akarsz,akkor nem elég hogy van szerszámod hozzá.Bele kell tenni az anyagot is.
Ha nincs miből építkezni akkor mit vársz?Felépül a vár a semmiből?
Még jóhogy oda kell figyelni a tápanyagokra.Az nélkül feleslegesen pazarlod az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!