Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudom már megenni a...

Miért nem tudom már megenni a kicsit is olajos, zsíros ételeket?

Figyelt kérdés
Régebben semmi bajom nem volt ezektől, simán megettem, sosem voltam rosszul, nem volt hasmenés, nem hánytam. Viszont egy jó ideje észrevettem, hogy ha valamelyik étel egy kicsit is olajos vagy zsíros, fáj a gyomrom, nem is kicsit, perceken belül mennem kell a wc-re, és folyamatosan büfögök tőle.. Nem tudom miért, ötletek?

nov. 10. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd meg az epédet, nincs-e gyulladás, vagy kő. Csináltass májfunkciót is.
nov. 10. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínű az epéddel lesz probléma.
nov. 10. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

"Miért nem tudom már megenni a kicsit is olajos, zsíros ételeket?"

Mert elmúltál már 40 éves, és lejárt rólad a garancia. Innentől vigyázni kell magadra. Valamint a bél mikrobiomoddal is gond van, és nem a jó bacik vannak túlsúlyban. De lehet csak túl stresszes az életed, az is tönkre tudja vágni az emésztésedet. Eszel elég élelmi rostot?

tegnapelőtt 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!