Kinek mi váltott ki nagyon sötét székletet?
Hello!
Viszonylag sok vörös húst fogyasztok, ezt az elején szeretném leszögezni.
Nem túl sűrűn szoktam figyelni, de tegnap feltűnt, hogy nagyon sötét volt a székletem. Ezen a héten talán kedden pillantottam rá a dolgokra, akkor nem volt probléma még úgy emlékszem.
Sokat is idegeskedem magánéleti dolgokból kifolyólag meg gyomor égésem is szokott lenni alkalmanként.
Laborba nyár elején voltam utoljára, ahol 2 csillagom volt. Mind kettő éppen határérték felett volt. Az egyik azt mutatta hogy keveset iszok a másikra nem emlékszem, de nem emésztőrendszerrel kapcsolatos úgy emlékszem.
Gondolkodtam ahogy hogy esetleg a hát közepi étrendem okozhat ilyen tüneteket. Leírom arra amikre emlékszem
Csütörtök reggel: 2 delmás kenyér, kolbásszal, ebédre csibemájas hamburger, vacsorára sült krumpli és rántott máj
Pénteken az előző esti 3-4 darab rántott májat reggeliztem meg, ebéd az kimaradt, vacsorára meg nem emlékszem.
Szombaton reggel 1 szelet kenyérrel elfogyasztottam egy vagdalt húsos konzervet, ebédre egy nagy adag marhapörkölt tésztával, estére meg egy kenőmájas kenyér
Vasárnap 3-4 tükörtojás kenyérrel, ebédre tört krumpli 2 szelet rántott hússal, vacsorára csak 2 szelet rántott hús.
Tisztába vagyok vele, hogy a máj az csinálhat ilyet, de még ennyi nap után is okozhat "problémát"?
Esetleg ha valakinek van ötlete az nyugodtan megoszthatja. Köszi előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!