Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem használ úgy a...

Miért nem használ úgy a laktáz tabletta, mintha laktózmentes terméket ennék?

Figyelt kérdés

Sima tejes dolgot ebédeltem, nem túl sokat. Bedobtam 2 laktáz tablettát az étkezés előtt, majd ettem egy keveset. Most pedig csikar és megy a hasam, görcsöl. Nem igazán szoktam enni tejes dolgokat, ha igen az laktózmentes (boltilag laktózmentes), attól nincsen ilyen problémám.

A laktáz tabletta Jutavites.

ma 12:44
 1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy tejfehérje allergiád van?
ma 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem keveredik úgy el a laktáz enzim az étellel, mint a gyárilag laktózmentes termékeknél.
ma 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Volt már régebben ételallergia tesztem, minden negatív volt.
ma 13:29
 4/5 anonim válasza:
Akkor vagy a tabletta nem megfelelő, vagy pedig idő előtt étkeztél, általában 10-15 perccel étkezés előtt kell bevenni az ilyen enzimtablettákat...
ma 13:42
 5/5 Metionin ***** válasza:
Vagy nem megfelelő mennyiséget vettél be. Nekem egy tányér tejszínes kajához legalább 5 tabletta kell(ene). Egy gombóc fagyihoz 2.
ma 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!