Nem tudok hízni, mert ha sokat eszem csak többször megyek wc-re. Miért van ez?
Napi 4x is egészséges kakálni.
De! Szüksege van a testednek ennyi kajára. Hisz tudod hogy hiznod kell
Napi 2x wc-re menni az ok? Hát nemtom, sztem nem jó a beleket így leterhelni mert pihennie is kell. Autofágia stb.
Háziorvos annyit mondott, hogy igyak gyakran 2 deci vizet, meg szedjek béres cseppet. Pedig direkt olyan ruhában mentem, hogy lássa hogy vékony vagyok. Vérképem az jó.
170cm vagyok és 47kg, bár már rég mértem mert nem szeretem látni.
Amúgy a csontozatom is elég vékony. Érdekes pl. az xs-es ruhák nem jönnek fel, de mégis azért rám férne egy 5-10kg.
Valószínü alapvetően kb 1000 kalóriát eszem/ettem egy nap, és lehet nem érti a testem ha hirtelen elkezdek sokat (normál mennyiséget) enni.
Elkezdtem súlyzókkal edzeni, és sokkal többet eszem azóta.
Súlyosan alultáplált vagy. 50esével fel kellene menni 2000-2500 kaloria kornyekere majd sulytartashot vissza 1800 kore ha mar felhiztal egeszseges sulyra.
De, teljesen egeszseges napi 3-4-5szor is nagywc-zni. Marhaság hogy pihennie kell.
Nyilvan ha nagyobb (normalis) mennyiseget eszel akkor tobb lezs a salakanyag is.
Az 1000 kalória meg súlyos egészsegügyi veszélyekkel jár. Még fogyáshoz is túl keves lenne
Jó, lehet meg van az 2000 is, igazából fogalmam sincs a kalóriákról.
Most mondok egy példát: egyik nap ettem reggelire 2 tojást, aztán egy kis zabkását (4 evőkanálnyit), vacsorára egy rendes adag currys csirkét rizzsel. Ez a max amit szoktam enni. Most igyekszem ennél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!