Hogyan hízzak, ha nem vagyok éhes?
Figyelt kérdés
Fel szeretnék szedni egy pár kilót, de ha többet eszek, akkor meg nem vagyok éhes, és így nagyon nehéz.
Van bármi tipp, ami bevált annak, aki hasonló cipőben járt?
Minden nap sportolok, így alapból volt mindig étvágyam, de amióta próbálok többet enni, nincs igazán.
okt. 5. 08:07
11/12 anonim válasza:
Majd meghízol, ahogy idősödöl, én is ilyen voltam, most meg 70 kg a súlyom, és folyton fogyni akarok. Ne csinálj semmit sem. Egyél nyáron főzelékeket, azokban ott a tápanyag, a vitamin,és nem is hízlalnak, ne akarjál hízni, csak egészségesen étkezni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Elkezdtem szedni a Béres-cseppet, azt hiszem azóta elég nagy étvágyam van, már csak türelem kérdése.😄
nov. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!