Miért vagyok szinte állandóan éhes?
Anorexiából próbálok gyógyulni egy ideje de eddig még nem tapasztaltam ilyet hogy szinte állandóan éhes vagyok és hiába eszek rengeteget nem múlik el.
Mostmár 36kilóról felhívtam 42-re de még mindig folyton az evésen jár az eszem. Attól félek hogyha így folytatom, akkor sem tudok leállni az evéssel amikor már egészséges a súlyom😟
Volt olyan aki anorexia után túlsúlyos lett?
Már több mint egy hete legalább 3000 kalóriákat eszem és mégiscsak éhes vagyok
Ez meddig fog tartani?
Amíg be nem pótolja a szervezeted a hiányait. A koncentrációs táborok foglyai se híztak el a felerősödéstől.
Hagyd a számolást! Ha még mindig minden kalória, számodra akkor még nem bízol a szervezetedben.
Ha nem erőltetsz rá semmit, akkor megbízhatsz benne.
Elég az összetevőkre figyelned, hogy az legyen szép arányos mindenből: vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék.
Gratula az eredményedhez
Miket eszel? Attol is lehetsz éhes ha pl kakaos csigat reggelizel es nem valami sosat zoldseggel. Vagy ha napkozben sok a finomitott cukor
Nem tudom milyen magas vagy, de a sportot úgy ötven kilóig még hanyagolnám.
Nem tiltotta el a pszichiátered?
Extrém éhség. Normális, és KELL.
Ha 7000 kalóriánál sem állsz meg egy nap, akkor is meg kell enned, amit a szervezeted kíván - nekem extrém éhségben nem volt ritka a 8-9000 kalória sem :D
Hát aztán.
Semmi baj, amúgy a 3000 kalória a napi minimum!, és a sportot felejtsd el.
Jóga, séta mehet, de ennél komolyabb nem. Az orvosod ezt hogyhogy nem mondta?
Recovery elején-alatt nem sportolunk semmi megerőltetőt - pl már a futás is megerőltető, ráadásul semmi szükséged rá.
4-es, ne ajánlj neki olyat, amitől csökkenhet az éhsége... Nem kell, hogy csökkenjen, ez a normális.
Napi 3000-3500 ALAP egy recoveryben, annál lejjebb nem kellene menni, és igen, enni kell. Rengeteget, sokkal többet, mint más, mert teljesen tönkretette a szervezetét.
Köszönöm mindenkinek
Nem szedek semmilyen gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!