Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok szinte állandóan...

Miért vagyok szinte állandóan éhes?

Figyelt kérdés

Anorexiából próbálok gyógyulni egy ideje de eddig még nem tapasztaltam ilyet hogy szinte állandóan éhes vagyok és hiába eszek rengeteget nem múlik el.

Mostmár 36kilóról felhívtam 42-re de még mindig folyton az evésen jár az eszem. Attól félek hogyha így folytatom, akkor sem tudok leállni az evéssel amikor már egészséges a súlyom😟

Volt olyan aki anorexia után túlsúlyos lett?

Már több mint egy hete legalább 3000 kalóriákat eszem és mégiscsak éhes vagyok

Ez meddig fog tartani?

szept. 27. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Amíg be nem pótolja a szervezeted a hiányait. A koncentrációs táborok foglyai se híztak el a felerősödéstől.

Hagyd a számolást! Ha még mindig minden kalória, számodra akkor még nem bízol a szervezetedben.

Ha nem erőltetsz rá semmit, akkor megbízhatsz benne.

Elég az összetevőkre figyelned, hogy az legyen szép arányos mindenből: vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék.

szept. 27. 09:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert súlyos hiányok vannak a szervezetedben az éhezés miatt, szinte halálközeli állapot, vitaminhiány, elektrolitzavar és a szervezet próbál szinten maradni, pótolni, mert eddig önmagát emésztette, szívizomból vonta ki a proteint !
szept. 27. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Gratula az eredményedhez

Miket eszel? Attol is lehetsz éhes ha pl kakaos csigat reggelizel es nem valami sosat zoldseggel. Vagy ha napkozben sok a finomitott cukor

szept. 27. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Szedjél vitamint és lehet csökken az éhség, B vitaminok, A, D, C, E es esetleg Ca
szept. 27. 09:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem kakaós csigát meg ilyesmiket szoktam enni, hanem sok fehérjedús ételt és zöldségeket eszek illetve odafigyelek az egészséges táplálkozásra és rendszeresen sportolok is
szept. 27. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom milyen magas vagy, de a sportot úgy ötven kilóig még hanyagolnám.

Nem tiltotta el a pszichiátered?

szept. 27. 10:09
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Extrém éhség. Normális, és KELL.

Ha 7000 kalóriánál sem állsz meg egy nap, akkor is meg kell enned, amit a szervezeted kíván - nekem extrém éhségben nem volt ritka a 8-9000 kalória sem :D

Hát aztán.

Semmi baj, amúgy a 3000 kalória a napi minimum!, és a sportot felejtsd el.

Jóga, séta mehet, de ennél komolyabb nem. Az orvosod ezt hogyhogy nem mondta?

Recovery elején-alatt nem sportolunk semmi megerőltetőt - pl már a futás is megerőltető, ráadásul semmi szükséged rá.

szept. 27. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

4-es, ne ajánlj neki olyat, amitől csökkenhet az éhsége... Nem kell, hogy csökkenjen, ez a normális.

Napi 3000-3500 ALAP egy recoveryben, annál lejjebb nem kellene menni, és igen, enni kell. Rengeteget, sokkal többet, mint más, mert teljesen tönkretette a szervezetét.

szept. 27. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem irt fel a pszichiátered valamilyen gyógyszert neked? Azok tudnak ilyet csinálni.
szept. 27. 14:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

Nem szedek semmilyen gyógyszert

szept. 27. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!