Miért vagyok állandóan éhes? 27/N
Nem megfelelő minőségű, amit beviszel, nem csak a mennyiség számít. Vajas-lekváros kalácsból én is betolok 3 szeletet és éhes vagyok 1 óra múlva. Lassan felszívódó szénhidrátok, rostok, jó minőségű fehérje és zsírok, főleg növényi eredetű. Sok nyers zöldség, + változatosan elkészítve, köretnek, levesnek, krémlevesnek, salátának. Okostányért nézegesd, az egy jó kiindulási pont (minden étkezésben legyen MEGFELELŐ arányú szénhidrát, fehérje és zsiradék). Minél kevesebb fehér lisztet és cukrot tartalmazó kaja. Sok folyadék. Megfelelő mennyiségű rost. Mozgás.
És ahogy írták, stressz, hormonproblémák is okozhatják. Ez utóbbi más tüneteket is okoz, pl. menstruációs problémák, szőrösődés, bőrproblémák. Kezdődő IR is lehet. Egy hormonpanel + terheléses cukorvizsgálat nem árt, az első bekezdésben leírtak betartása mellett.
51 kilósan nem kell csodálkozni, hogy ennél, mikor kiéheztetted magad.
Hány centi vagy ehhez a magassághoz? Mert EZT - a lényeget - ügyesen elhallgattad ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!