Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Depresszióval kínlódok....

Depresszióval kínlódok. Ezáltal csak fogyok,alig eszek szinte. Semmi étvágyam,nem is érdekel se a kaja se semmi. Állandóan csesztetnek szomszédok,melóhelyen,de le vagy fogyva,miért nem eszel stb. Kinek milyen tippje lenne,hogy tudjak enni?

Figyelt kérdés
júl. 30. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is miért vagy depressziós?
júl. 30. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Jó neked, én a kajára menekülök és hizok.
júl. 31. 05:09
 3/4 anonim válasza:
Mozogni kell kis futás,rövid sprint nem kell túlbonyolítani napi félóra de az becsületes legyen ha több az csak jobb.Nem csak az étvágyad,de a közérzeted is jobb lesz idővel a depresszió is megszűnhet,de az több hónapos meló is lehet.Tenni kell érte.
aug. 4. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

2

Dehogy jó! Nekem is volt ilyen és iszonyúan kétségbeejtő. Amúgy is nagyon vékony voltam egész életemben és utána még jobban lefogyni... Ott ülni a kaja fölött és nem bírsz enni...

Kérdező, nekem csak az antidepresszáns segített. Rövid ideig (pár hétig) szedtem csak.

aug. 4. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!