Nagyon szeretnék lefogyni, mert sok rajtam a felesleg. Viszont, állandóan van valami egészségügyi bajom, ami miatt elkezdek habzsolni,és nem tudom tartani a diétát. Mit tegyek?
Üdv a klubban. Szó szerint ugyanez volt velem. Kcalszamolas, sport es ket heten belul lesz vmi bajom. Az egesz tavalyi evem igy nezett ki.
Most egy pszichologussal es egy dietetikussal dolgozom egyutt. Volt pici eveszavarom meg olyan restriktiven probaltam a kcalszamolast hogy gyengult az immunrendszerem es mentalisan se birtam. Kelett a segitseg. Es neked is kell
Mondjuk az is sokat segítene, ha a rossz párkapcsolat problémáival megpróbálnál szembesülni. Életed végéig halogathatod a döntést, de magadtól veszed el az időt egy jobb életre.
Nem kell felforgatni mindent egy nap alatt, csak néha egy kis időt szánni a problémák átgondolására. Ha van megoldás és mindketten hajlandóak vagytok dolgozni érte, akkor az az út, ha pedig már hosszú ideje semmi nem változott és az akarat sincs meg, akkor jobb lezárni.
Mindkét lehetőség adja, hogy kiegyensúlyozottabb legyél. Ez egy jó alap az életmódváltáshoz.
A kalóriaszámolás es a mozgás is fokozatos legyen. Nem kell egyből a minimumra törekedni az evésnél, maximumra a mozgásnál. Próbáld magad rendszerességgre szoktatni és olyan étkezést kialakítani, hogy ne egy mindennapos küzdelemnek éld meg.
A mozgás is egyszerű, könnyen elérhető (pl séta, otthoni torna) legyen, amihez nem kell külön beruházás ruházat, cipő, eszközök miatt és plusz idő az eljutás/hazajutásra. Ha megvan a rendszeresség, utána már könnyebb apróságokon változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!