A varázsszó a kalóriaszámolás, nem kell "többet" enni, csak olyanokat, amiknem több a kalóriatartalma.
okt. 5. 08:19
2/12 A kérdező kommentje:
Nem térfogatilag gondoltam, hanem tápanyagtartalomban.
okt. 5. 08:38
3/12 anonim válasza:
Turmixok, azok könnyen lemennek. Saját ízlésed szerint tudod alakítani és biztosan vannak nagyon jó receptek fent a neten. Akár a fehérjére akarsz “rámenni” vagy szénhidrát, zsírok stb.
okt. 5. 08:41
4/12 anonim válasza:
Az 1-es vagyok, PONT EZT ÍRTAM: magasabb kalóriatartalmú ételek, a mennyiség kb ugyanakkora, mint a mostani étrendedben, a kalória meg akár a duplája is lehet minden nehézség nélkül.
okt. 5. 08:48
5/12 anonim válasza:
Azonos időpontokban kell enni,nem össze vissza mikor eszembe jut.
A múltban a katonaságnál is mindenki fel szedett pár kilót,pedig az nem üdülő hely volt .A kajában sem lehetett válogatni.Ez van,eszed nem eszed .
okt. 5. 09:11
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, értem mire gondolsz, én is tápanyagtartalomban gondoltam a többet. Csak az a baj, hogy így meg egy csomószor az van, hogy úgy kell ennem, hogy nem vagyok éhes.
De azt olvastam, hogy talán a B-vitamin meg a Béres-csepp növeli az étvágyat, úgyhogy lehet az is egy jó megoldás lenne.
okt. 5. 12:49
7/12 anonim válasza:
Hány centi vagy és hány kiló?
okt. 5. 15:28
8/12 anonim válasza:
7-es jót kérdezett, tényleg jó lenne tudni a paramétereidet. Egyébként én nutricia nutridrink maxot ajánlok, ha nincs kedved enni annyit, vagy nincs étvágyad úgy. 300ml-es palackokban lehet kapni, veheted kartonra is akár, abban 24db van. Egy palack 720 kalória. Egy gond van vele, hogy elég drága, de ha orvossal felíratod, akkor akár 55 vagy 70%-os kedvezménnyel is megveheted, attól függően, hogy mennyire indokolt a használata. Ezt majd nyílván az orvos dönti el. De pl. rákbetegeknek és hasonlóan súlyos krónikus betegeknek ingyenesen is felírják akár, bár ez téged nyílván nem érint.
okt. 5. 16:14
9/12 A kérdező kommentje:
170 cm és 53-54 kg vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha van még bármi, akkor jöhet.
okt. 5. 18:41
10/12 anonim válasza:
Kezdj el mindig kicsivel többet enni a kedvenc kajádból. Menni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!