Miért nem vagyok éhes sose reggel?
Valószínűleg az a baj, hogy nem szoktad meg.
Egyébként nem kell feltétlenül hideget enni reggelire, ha ez a probléma. Csinálsz magadnak egy meleg szendvicset, gyorsan egy spernyős tortillát vagy esetleg egy rántottát, igazából elég széles a lehetőségek tárháza. Nem kell feltétlen "hideg" kaját enni, ha ez a probléma.
Nemrég hallgattam egy külföldi, népszerű táplálkozási tanácsadó videóját, és abban mondta, hogy az egészséges szervezet az reggelre éhes és szomjas, mivel az alvás alatt megfelelően elvégez minden emésztési tevékenységet, és ez éhséget, szomjusagot okoz.
Magamon is tapasztaltam, hogy mióta egészségesen eszem, azóta tudok enni reggel, (kivéve menstruáció előtt pár nappal, akkor szinte egyáltalán nem eszek) azelőtt pedig szóba se jöhetett hogy egyek, mert annyira étvágytalan voltam.
Én teljesen 100%-osan az ellentéted vagyok :D én kb mindig éhes vagyok, napi 3 étkezés az alap, néha köztük bekapok pár falatot. Viszont a meleg kaját nem annyira szeretem, még télen sem. Pl a pizzát,a rántott sajtot vagy a tésztát is hidegen szeretem enni. Imádom a hűtőhideg pudingokat, gyümőlcsöket. Kávét meg max 2 hetente egyszer iszok.
Nem vagyunk egyformák. Párom meg pont olyan mint te, annyi különbséggel hogy ő csak vacsorára eszik.
Felkeles utam még be se indul az emésztés.
En is ugy jártam meloba is hogy zero reggeli 7 kor kezdodott a munja 8 kor volt az elso stünet akkorra lettem csak éhes. Mert a bejárás séta/mozgás levegőn es munka hozta meg csak azt hogy már pótolni kéne az energiát, éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!