Napi 2 túró rudi mennyire egészségtelen ha amúgy nem eszek más édességet, csak 2 kávét iszok még meg aznap?( 1 cukorral mindkettőt)
Figyelt kérdés
szept. 30. 11:28
11/12 anonim válasza:
10
Pontosan ilyen kis kalóriakeretbe a legnehezebb beleilleszteni, mert arányosan rengeteget vesz el a kalóriakeretből (kb a negyedét), miközben vitaminok, ásványi anyagok terén szinte semmit nem nyújt.
Egy 2500-as kalóriakeretben egy túrórudi elvész, akár kicsi, akár nagy, de kettőt (rendszeresen) már ott is át kell gondolni.
12/12 anonim válasza:
11: Ennyi magassággal és súllyal ő sovány, simán hízhat is, ha akar, de ez egy normál súly, nyugodtan ehet bármit. Egyébként én is hasonló súlyú és méretű vagyok, 162 cm 46 kg, de azoktam ritkán 48kg is lenni. Nem kell aggódni, ez a súly BMI szerint alultáplált kategória és soványság és hízni kéne (más kérdés, hogy ezzel többen nem értünk egyet). Simán elég 1300-1400 kcal egy kielégítő étkezésre nekünk, a maradék 300-400 kcal-t, ami a két rudi, azt pedig simán lesétáljuk naponta, tehát igen, bizony egy "sovány" embernél is simán belefér, és semmi, de semmi baja nem lesz tőle. Ráadásul a túró kimondottan egészséges is, úgyhogy hajrá, csak nyugodtan egyél azt, amit kívánsz. Fogyni ilyen súllyal nem kell. Odafigyelni oda lehet, ha akarsz, de jelenleg még az sem kimondott létszükséglet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!