Ha elkezdem megduplázni a napi elfogyasztott ételmennyiséget, mennyi idő után jelentkezik a hízás?
Nyugi, öreg. :D Látom nagyon rá vagy görcsölve. :D Motiváló... ja nem.
Mindig elcsodálkozom azon, hogy mitől ez a fene nagy felsőbbrendűség érzete azoknak akik kisiskolásként számolgatják a kalóriákat.
Inkább olvasnának helyette valami értelmeset. Arra még lehet is büszkének lenni.
"nagyon rá vagy görcsölve"
Nem én nézek ki szarul, hanem te. Nem én vagyok óvodás szinten a dietetikában, hanem te. Nem én írok ki szorongva kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra, hanem te.
"Motiváló"
Nem is volt szándékomban motiválni. Tőlem maradhatsz túlsúlyos.
"Inkább olvasnának helyette valami értelmeset"
Közgazdász vagyok, úgyhogy a kalóriaszámolás mellett az olvasás is megy. Neked meghaladja a képességeidet?
Igen nagyon hiteles... :D egy közgazdász pont ilyen színvonalon nyilvánul meg, csak mert nem hódol be mindenki a kis hobbijának. :D
A következtetési képességedre pedig inkább nem is mondanék semmit... biztos az az ember növelné az elfogyasztott étel mennyiségét tudatosan, aki túlsúlyos. :D Bravó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!