Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha elkezdem megduplázni a...

Ha elkezdem megduplázni a napi elfogyasztott ételmennyiséget, mennyi idő után jelentkezik a hízás?

Figyelt kérdés

szept. 5. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ, hány kalóriáról beszélünk.
szept. 5. 11:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Tehát, ha eleve keveset ettem és azt duplázom, lehet, hogy még hízás se lesz?
szept. 5. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem vagy kalóriatöbbletben, akkor nem. Ezért kell ökörségek helyett megismerkedni a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjaival.
szept. 5. 11:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Jó akinek van ezzel ideje szöszmötölni.
szept. 5. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Ha nekem, az ismerőseimnek, és több millió embernek a Földön napi 12-13 óra munka, utazás, feleség, gyerek, háztartás, ügyintézés mellett van annyi ideje, hogy a kaját rátegye egy mérlegre, a kijelzett számot pedig beírja egy telefonos alkalmazásba, akkor neked is van. Persze a lustaságot és az igénytelenséget mindig gyorsabb megideologizálni.
szept. 5. 11:18
 6/14 A kérdező kommentje:

Nyugi, öreg. :D Látom nagyon rá vagy görcsölve. :D Motiváló... ja nem.

Mindig elcsodálkozom azon, hogy mitől ez a fene nagy felsőbbrendűség érzete azoknak akik kisiskolásként számolgatják a kalóriákat.

Inkább olvasnának helyette valami értelmeset. Arra még lehet is büszkének lenni.

szept. 5. 11:23
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

"nagyon rá vagy görcsölve"

Nem én nézek ki szarul, hanem te. Nem én vagyok óvodás szinten a dietetikában, hanem te. Nem én írok ki szorongva kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra, hanem te.

"Motiváló"

Nem is volt szándékomban motiválni. Tőlem maradhatsz túlsúlyos.

"Inkább olvasnának helyette valami értelmeset"

Közgazdász vagyok, úgyhogy a kalóriaszámolás mellett az olvasás is megy. Neked meghaladja a képességeidet?

szept. 5. 11:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen nagyon hiteles... :D egy közgazdász pont ilyen színvonalon nyilvánul meg, csak mert nem hódol be mindenki a kis hobbijának. :D

A következtetési képességedre pedig inkább nem is mondanék semmit... biztos az az ember növelné az elfogyasztott étel mennyiségét tudatosan, aki túlsúlyos. :D Bravó. :D

szept. 5. 11:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdező miért is szeretnél hízni ? , vagy ha szeretnéd priviben beszéljük tovább ?
szept. 5. 12:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes komment. Köszi!
szept. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!