Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mihez kezdjek ezzel a helyzettel?

Mihez kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Hazudtam anyunak a súlyomról. Azt mondtam neki, hogy 48 kg vagyok, pedig a mérlegen csak 44. Anyu mondta, hogy majd megnézi, hogy mennyi vagyok, mert egyszer már ezzel kapcsolatban nem mondtam igazat. Ha elmondom, hogy igazából mennyi vagyok, nagyon fog haragudni.

aug. 29. 19:51
 1/5 anonim válasza:
0%

Én 43.2 Kg-vagyok.

F/25

aug. 29. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért haragszik, mert ez nem egészséges. Szeret téged és segíteni szeretne, és neked is segítségre, legalább egy pszichológusra lenne szükséged, ha nem mondasz ebben igazat.
aug. 29. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
aug. 29. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A legjobb amit trhetsz neki ha elmondid magadtól az igazat.

1) szeret és a legjobbat akarja neked és csak úgy tudja megállapítani mi a legjobb ha tudja a teljes igazságot

2) az őszinteség miatt büszke lesz rád

3) az őszinteseggel erősödik kettőtök kapcsolata és máskor is meg fog bízni benned (persze ezzel nem szabad visszaélni)

4) lehet hogy haragudni fog de közben örülni is hisz elmondtad az igazat. És azzal hogy elmondtad, megmutatod hogy bízol benne és te is a legjobbat akarod magadnak. Erre szintén büszke lesz (persze lehet hogy ezeket már nem mondja majd hangosan)

aug. 30. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem megharagudni fog, hanem remélhetőleg elvisz pszichológushoz és orvoshoz, mielőtt meghalsz.

Az étkezési zavar undorító dolog, én majdnem belehaltam 35 kilósan.

aug. 30. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!