Mihez kezdjek ezzel a helyzettel, Ha nem tudok dönteni?
Elég régóta elhatároztam hogy családi házat szeretnék így a sok év alatt összegyűlt rossz élmények miatt, amit a lakók okoztak, az első lakásunkban is, illetve a mostaniban is, mondjuk már mára megszűntek a gondok, aki olyan volt attól elvették a lakást.
Tehát tudja a család is hogy nekem már ez lenne kézenfekvőbb megoldás, nagyszülőnél ha munka van, akár egy kis locsolás, szivattyút be a patakba és a kerten végig megyek a slaggal, füvet lenyírom, kerítést felcsiszoltam legutóbb, lefestettem. Szóval szeretem mert szabad közegben vagyok, mellettem heverészik a kutya, közbe egy sört megiszok stb
Ez viszont évek óta spórolással jár mert felénk 13-16 millió egy olyan ház, ami felújított és csak apró dolgokat kell átalakítani, bár értékpapírban is vannak millióim, mellette meg havi 100-120e ft-ot tudok eltenni, de sajnos annyira az ingatlan van előttem, hogy sajnálok magamtól egy normális nyaralást, inkább maradjon meg a pénz.
Egyik részről szeretném megcsinálni az A és B kategóriás jogosítványt, de autóra sokat kell költeni, nagy motort meg nem tudnék hol tárolni, mert az Apámé még pont elfér az itteni pince előterébe, tesómnak van kocsija de arra nem lehet alapozni, hisz időtől függetlenül használja.
Szóval úgy érzem kár megcsinálni most a jogsikat, ha úgysincs alkalmam vezetni, mert én autót motort is garázsban szeretnék később tárolni.
Viszont így 24 évesen, a legjobb időszakomról maradok le, és kitudja talán 35 évesen lesz a járművekből valami, mert a háznak kell meglennie előbb.
Mit gondolsz erről? friss jogsi után évekkel később nehezen fog menni az első forgalomba történő vezetés, vagy ráérez az ember? Egyáltalán csináljam meg most a kategóriákat?
a vezetés alap képesség,így legyen jogsi,meg tudd mivel jár egy autó,kell tankolni szervizelni,bár ha ilyen fiatalon így tele vagy,hogy házon agyalsz,akkor ezek nem lesznek problémák.
csak általában a fiatal első autósok úgy vannak vele,hogy kell a bmw oké megveszi,aztán annyit fogyaszt hogy kizabálja a vagyonából és első szervizelésnél meg le is nullázza magát amikor 2-3 kilót ott kell hagyni egy csipp-csupp problémáért.
amúgy 16 milláért házat?
pesten ennyiért egy felújítandó használt lakást ha kapsz jelenleg.
Borsod megyében élek, tehát azért a kettő nem ugyanaz :)
Autóból nem szeretnék komolyat, igazából télre kéne, szezonban meg ott lenne a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!