Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki genetikailag vékony?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ezek az emberek bármennyit ehetnek, akkor sem híznak meg.

De vannak olyan emberek is, akik ránéznek egy tábla csokira, és máris felszalad 2 kiló.

2024. aug. 9. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, hogy valakinek rövidebb vagy vékonyabb bizonyos csontja, ezért vékonyabbnak/kisebbnek tűnik. Olyan viszont nincs, hogy valaki zabál, mint az állat, mégis vékony marad, olyan meg főleg nincs, hogy "alig eszik", mégis kövér.
2024. aug. 9. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
De idegesítenek azok az emberek...
2024. aug. 9. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
En meg szenvedek az alakomért.
2024. aug. 9. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm szépen a lepontozást, amiért azt mertem írni, hogy genetikailag vékony vagyok. Elég valószínű, hogy a genetika IS közrejátszik a vékonyságomban, hiszen minden családtagom vékony és köszi szépen, láttam, hogy mikor mit és mennyit esznek. Van reggeli, ebéd, vacsora, mindenki szépen megeszi a kajáját és vesz repetát is. Mi kását (főtt zabpelyhet) eszünk reggelire, ebédre sült húst főtt vagy sütőben sült céklával, édesburgonyával, brokkolival, sütőtökkel, (DE van azért rizs vagy krumpli is hozzá), vacsorára kenyér felvágottal, sajttal, stb. stb.

Én SOHA nem voltam rosszindulatú teltebb, molett, kövérkés nőkkel kapcsolatban, sőt. Ha valaki nincs nagyon elhízva, én ezeket a nőket kifejezetten vonzónak látom, nagy mellük van, nagy popsijuk, formásak, nőiesek.

Szóval megköszönném, ha nem irigykednétek rám. És nagyon rosszul esik, hogy lepontoztatok, mert a kérdésre válaszoltam és érzésem szerint még véletlenül sem dicsekedtem.

2-es és 7-es voltam

(Ha valaki szerint NEM LÉTEZIK OLYAN, HOGY VALAKI GENETIKAILAG VÉKONY, legyen már kedves linkelni szakirodalmat. Köszönöm.)

2024. aug. 10. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

#14 Ez amit leírtál kaja mennyiség jóindulattal 3000 kalória, de néha lehet annyi sincs...

Én akkor kezdtem el jelentősen hízni amikor napi 4000-et minimum bevittem.

2024. aug. 10. 10:00
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

15

Értelek. És vannak olyan emberek, akiknek meg van tiltva, hogy így étkezzenek? :)

2024. aug. 10. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!