Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Genetikailag vékony nő, hogy...

Genetikailag vékony nő, hogy tud hízni egy keveset?

Figyelt kérdés
Genetikailag vagyok vékony, tehát egészségügyileg minden rendben van, de nagyon szeretnék hízni pár kilót. 165cm magas vagyok és 49-50 kg. Aki jártas ebben a témában szivesen fogadom a tanácsokat.Bármit ehetek ill. eszem is és semmi. Amúgy hogy érdemes sokszor de keveset enni vagy pl 3szor egy nap csak de akkor többet? A válaszokat előre is köszönöm.
2012. okt. 2. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes, én is 165 cm vagyok, és 49-50 kiló, de eszembe nem jutna, hogy hízni akarok. Sőt, még le akarok adni kb. 1,5-2 kilót... Na, mindegy.

Szerintem egyél naponta háromszor, kiadósan.

Mivel én már attól is hízok, ha csak ránézek a kajára, vagy nagy levegőt veszek, ezért nehéz elképzelnem, hogy napi háromszori kiadós étkezéstől ne híznál...

2012. okt. 2. 15:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, de sajnos nekem szóvá is teszik nagyon sok megjegyzést kapok, nagyon rosszul esnek. Talán azért is érzem magam vékonynak mert nekem sajnos a combjaim is vékonyak tehát a sulyom ugy oszlik el hogy éppen azon a területen van kevesebb. Nálad meg lehet hogy fordítva. Irigylem azt aki fogyni akar:P
2012. okt. 2. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, persze, én tudom, hogy ugyanaz a súly és magasság sem jelent semmit, de én meg téged irigyellek - hátha ettől jobban érzed magad. :) Mit nem adnék, ha kicsit vékonyabbak lennének a combjaim, és én sem tudnék hízni...

De mondom, próbálkozz a rendszeres, kiadós étkezéssel. Nem hiszem el, hogy ne hozna eredményt. :)

2012. okt. 2. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy hogy lelket öntesz belém :D Pont ma is volt egy beszólás ezzel kapcsolatban , szóval jól esik. Remélem hogy lesz eredménye....
2012. okt. 2. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sértésnek szántam, sajnálom, ha annak vetted.
2012. okt. 2. 19:15
 6/9 anonim válasza:
En hasonlo cipoben jarok (172cm - 54 kg). En voltam mar 58kg is es ami nekem segit az a rendszeres egeszseges etkezes (napi 5-6x) amiben mindig legyen szenhidrat es feherje is (csirke, hal, zoldseg, gyumolcs, olajos magvak, tojas, tejtermekek, teljes kiorlesu kenyer, sok viz, esetleg protein - szenhidrat turmix) es a rendszeres sport. En ha ezeket betartom feljon a kg, csak az a baj, hogy idonkent belustulok es akkor visszafogyok :/
2012. okt. 3. 06:48
 7/9 A kérdező kommentje:

5/6

nem annak vettem :D csak ugy értettem hogy jolesik a bíztatás :)

2012. okt. 3. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:
És ha ezt betartod akkor mennyi idő után látszik a változás nálad?
2012. okt. 3. 10:54
 9/9 anonim válasza:
Hamar akar 1 het alatt is 1-2 kg-os kulonbseg.
2012. okt. 4. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!