Genetikailag vékony nő, hogy tud hízni egy keveset?
Figyelt kérdés
Genetikailag vagyok vékony, tehát egészségügyileg minden rendben van, de nagyon szeretnék hízni pár kilót. 165cm magas vagyok és 49-50 kg. Aki jártas ebben a témában szivesen fogadom a tanácsokat.Bármit ehetek ill. eszem is és semmi. Amúgy hogy érdemes sokszor de keveset enni vagy pl 3szor egy nap csak de akkor többet? A válaszokat előre is köszönöm.2012. okt. 2. 15:46
1/9 anonim válasza:
Érdekes, én is 165 cm vagyok, és 49-50 kiló, de eszembe nem jutna, hogy hízni akarok. Sőt, még le akarok adni kb. 1,5-2 kilót... Na, mindegy.
Szerintem egyél naponta háromszor, kiadósan.
Mivel én már attól is hízok, ha csak ránézek a kajára, vagy nagy levegőt veszek, ezért nehéz elképzelnem, hogy napi háromszori kiadós étkezéstől ne híznál...
2/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, de sajnos nekem szóvá is teszik nagyon sok megjegyzést kapok, nagyon rosszul esnek. Talán azért is érzem magam vékonynak mert nekem sajnos a combjaim is vékonyak tehát a sulyom ugy oszlik el hogy éppen azon a területen van kevesebb. Nálad meg lehet hogy fordítva. Irigylem azt aki fogyni akar:P
2012. okt. 2. 16:07
3/9 anonim válasza:
Hát, persze, én tudom, hogy ugyanaz a súly és magasság sem jelent semmit, de én meg téged irigyellek - hátha ettől jobban érzed magad. :) Mit nem adnék, ha kicsit vékonyabbak lennének a combjaim, és én sem tudnék hízni...
De mondom, próbálkozz a rendszeres, kiadós étkezéssel. Nem hiszem el, hogy ne hozna eredményt. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy hogy lelket öntesz belém :D Pont ma is volt egy beszólás ezzel kapcsolatban , szóval jól esik. Remélem hogy lesz eredménye....
2012. okt. 2. 16:44
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem sértésnek szántam, sajnálom, ha annak vetted.
6/9 anonim válasza:
En hasonlo cipoben jarok (172cm - 54 kg). En voltam mar 58kg is es ami nekem segit az a rendszeres egeszseges etkezes (napi 5-6x) amiben mindig legyen szenhidrat es feherje is (csirke, hal, zoldseg, gyumolcs, olajos magvak, tojas, tejtermekek, teljes kiorlesu kenyer, sok viz, esetleg protein - szenhidrat turmix) es a rendszeres sport. En ha ezeket betartom feljon a kg, csak az a baj, hogy idonkent belustulok es akkor visszafogyok :/
7/9 A kérdező kommentje:
5/6
nem annak vettem :D csak ugy értettem hogy jolesik a bíztatás :)
2012. okt. 3. 10:53
8/9 A kérdező kommentje:
És ha ezt betartod akkor mennyi idő után látszik a változás nálad?
2012. okt. 3. 10:54
9/9 anonim válasza:
Hamar akar 1 het alatt is 1-2 kg-os kulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!