Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki genetikailag vékony?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ezek az emberek bármennyit ehetnek, akkor sem híznak meg.

De vannak olyan emberek is, akik ránéznek egy tábla csokira, és máris felszalad 2 kiló.

2024. aug. 9. 09:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
83%
Igen, a genetikai tényező sokat számít ezen a téren.
2024. aug. 9. 09:52
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Igen. Én vagyok a legvékonyabb a családban, de szó szerint mindenki vékony anyai és apai ágon egyaránt.

NMenopauza után azért nagyanyáim és anyukám vmennyit híztak, de vérszerinti nagynéném vékony (80 felett van).

2024. aug. 9. 10:07
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
* Menopauza
2024. aug. 9. 10:07
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
Van. Mocskos mázlisták... 😑
2024. aug. 9. 11:01
 5/16 A kérdező kommentje:
4-es, én is azt mondom..
2024. aug. 9. 11:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, de b*szódjanak meg, hogy ilyen szerencsések 😂
2024. aug. 9. 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
25%

6

Én írtam a 2-est. Egész életemben a nőktől azt hallgattam, hogy mennyire jóóóó nekem, mert vékony vagyok. De a férfiaknál soha nem volt sikerem. Szóval nem kell annyira szerencsésnek hinni. Az élet soha nem ilyen egyszerű, hogy valaki vékony = akkor a másik nemnél feltétlenül sikere van.

(Egyébként egyszer feljött rám 17 kiló és állítom, hogy a pasik jobban megnéztek, mint vékonyan.)

2024. aug. 9. 11:27
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem, csak az, hogy nem eszik annyit, ami a hízáshoz kellene.

Ennyi. ;)

2024. aug. 9. 11:29
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

8assal értek egyet. Már írni akartam le mert senki nem írta.

Max az fordulhat elő genetikai úton, hogy valakinek több táplálékot, több kalóriát kell bevinnie ahhoz, hogy hízzon... De olyan nincs, hogy valaki csak zabál és zabál, folyamatosan kalória többletben van és egy dekát nem hízik.

2024. aug. 9. 11:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindig többet kellett melóznom azért hogy ne látszódjon meg rajtam (hogy vékony legyek), szóval genetika!
2024. aug. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!