Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy falásrohamtól hízhatok?

Egy falásrohamtól hízhatok?

Figyelt kérdés
Ma nagyon sokat ettem mert már hiányoztak az ízek, ettem fagyit és chipseket de nem az egészet és most nagyon rosszul vagyok meg bűntudatom is van.. ha holnap minden visszaáll akkor ugye nem hízok?

aug. 1. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

1: EZ ugye fogyókúrás kérdés?

2: Lehet, hogy kicsit hízol tőle, de sokat nem.

3: Viszont van egy olyan probléma, hogy ez 1-2 hétre leállítja a fogyásodat, ha éppen egy fogyókúrában vagy. Így kell számolnod.

aug. 1. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Anorexiás gyógyuló vagyok
aug. 1. 20:09
 3/12 A kérdező kommentje:
+gyors az anyagcserém és egészséges módon szeretnék gyógyulni ami nem nagyon megy de igyekszem és most egyszer kétszer bedilizek és eszek olyat amit nem szabadna de nem bírok így ma is ettem de nagyon soknak találtam úgyhogy ja feljöttem ide mert kétségbe voltam esve..
aug. 1. 20:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen a válaszod
aug. 1. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez nem olyan nagy probléma.

Holnapra kihevered.

Próbálj meg nem falni, az nem egészséges. Ha édességhiányod van, akkor egy kicsit egyél belőle (étkezés után).

aug. 1. 20:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
aug. 1. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem falásroham, hanem extrém éhség és szokj hozzá, mert nem egyszeri ;)

Nekem két héten át tartott, na, akkor nem is írom le, mennyit és miket ettem - és igen, KELL a normális gyógyuláshoz.

Hízni fogsz tőle - nagy ügy, mi történik, ha feljön max 2-3 kiló? Semmi.

De látszik hogy valójában még milyen mélyen benne vagy az étkezési zavarban. :( Sajnálom, hosszú és szar a felépülés, de megéri.

aug. 2. 13:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is! Nem első alkalom de ma még ne is ettem semmit csak pár kanál levest.. nagy wc-n is voltam de tegnap óta rosszul/nagyon tele vagyok. Híztam pár grammot de nem nagyon hatott meg. Amúgy eskü büszke vagyok magamra hogy tegnap ennyit bírtam enni. Köszi szépen mégegyszer nektek❤️
aug. 2. 14:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem ezek a rohamok nem első alkalmak :)
aug. 2. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

De értsd meg, ez NEM roham, hanem a kiéheztetett szervezeted enni kér.

Úgy képzeld el, mikor a nyári napon nem juszt vízhez, és amikor végre igen, teliiszod magad, mert végre lehet inni.

Sejtszinten most ugyanez történik, és attól, hogy fejben még nagyon nem vagy jól, add meg nekik. Akkor is ha szr. Anorexia meg kit érdekel, mondjon, amit akar de neki az a célja, hogy meghalj. Semmi más, mert a kórházban 40 kilósan sem leszel elégedett magaddal.

aug. 3. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!