Mit tegyek, ha falásrohamaim vannak szinte minden nap, kivéve mikor a barátommal vagyok (péntek-szombat)?
Figyelt kérdés
Akkor van hogy egész nap nem akarok semmit enni.Amúgy utálom magam,legszívesebben nem ennék,de már nem tudom azt megcsinálni.Nyáron egész jól ment már.Kérlek ne támadjatok le.16/L2013. nov. 30. 22:47
1/3 anonim válasza:
Olvass utana a GI dietanak. Falasrohamaid azert vannak mert olyanokat estwl, amik hirtelen es magas ertekre megemelik a vercukrodat. Tartsd be a dietat. 3 napig a falat fogod kaparni az ehsegtol, de bird ki es utana jol fogod magadat erezni.
Alacsony glikemias indexre (GI) epulo dieta a norbi update es beres alexandra sulykontrollja is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez csak elhatározás kérdése, és ha elég erős vagy akkor menni fog , hogy megálld!
Ha másért nem gondolj a barátodért :)
Szerintem menni fog.. Majd szurkolok neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!