Ha hetente kétszer berúgok (péntek, szombat), az sok?
Ettől érzed magad nagyfiúnak, hogy öntudatlan állapotig iszod magad?
Egyébként igen, sok, mert az 104 lerészegedés egy éveben.
Persze ha cél az uborka orr a vörös pofi és a zéró agy, akkor egész jó úton haladsz. Bár, ha naponta rúgnál be, méghamarabb elhülyülnél, úgyhogy van mit fejlesztened.
Én szerintem nem olyan gáz ha fiatal vagy, bulizol azt ennyi! Én is be szoktam, sőt, nyáron sátoroztunk, volt hogy haverokkal 4-5 napon keresztül végig vedeltünk! :D Én is így pénteken vagy szombaton ha buli van akkor rámegyek a szeszre! (Ma pl. nem, mert nincs semmi buli és kell a zsé.)
Viszont droghoz sosem nyúlok és nem is fogok, na az a gáz szerintem aki azt csinálja...
Az alkoholizmus és a májrák előszobája. Ha azért iszol, mert szeretsz inni és lerészegedni, az már függőség.
Nem mellesleg sosem kezdenék egy alkoholistával.
33N
Hát szerintem kicsit sok.De ha neked jó akkor csináld :)
Én is voltam berúgva..nem is kicsit,de vannak határok.Mi a haverokkal kb 2-3hetente elmegyünk kocsmázni,de akkor se a földig szoktuk leinni magunkat,hanem csak pár pohár bor,meg ilyenek.
17/L
Sok.
Nemcsak azért, mert ezzel tönkreteszed a szervezeted, hanem mert egyszerűen gáz, ha nem vagy képes magad anélkül jól érezni, hogy le ne innád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!