1500 kalória továbbá is rendben van?
Sziasztok!!
Röviden tömören 1500 kalóriával (életmódváltás) adtam le 12 kg-ot, előtte meg 21-et.
Így vagyok jelenleg 168/54-5
Tornázom rendszeresen lábsúllyal, ketlebellel itthon, néha-néha eljárok futni ha az időm engedi
célom az 50 kg, mert a hasamon még van felesleg és szeretném ledolgozni.
1500 kalóriával továbbra is tudok fogyni így kisebb súlyról? Gondolkodtam, hogy lejjebb veszem viszont őszintén szólva nekem az nagyon kevés, meg félek, hogy az anyagcsere bánná
A legjobb ha két hétig tartod és két hét múlva megnézed van e változás. Ha nincs akkor 100at le lehet belőle venni.
1300 lehet kb a BMR-od, az alá ne menj
Nézd, két eset lehetséges.
Lehet, hogy 50 kg-os testsúllyal a jelen aktivitási szinted mellett a súlytartó kalóriaigényed több, mint 1500 kcal. Ez esetben most a kicsit nagyobb súllyal is egy kis kalória deficitben vagy, tehát lassan de biztosan le fogsz fogyni.
Az is lehet, hogy 50 kg-os testsúllyal a jelen aktivitási szinted mellett a súlytartó kalóriaigényed kevesebb, mint 1500 kcal. Ez esetben lehet, hogy még egy kicsit fogsz fogyni, de nem fogod az 50 kg-ot elérni. Ha pedig valahogy eléred, 1500 alatt kell maradnod örök életedre a súlytartáshoz. Szerintem nem éri meg.
Miért akarsz tovább fogyni? Pláne 50 kilóra?
Nem, nincs rendben, nagyon nincs. 50 kilósan is tovább akarsz majd fogyni, ráadásul 50 kilósan örülhetsz, ha még pl menzeszed lesz.
Én is 168 centi vagyok.
Igen, én is voltam étkezési zavaros, mint most te, és szerintem is jó volt az 50 kiló :D
Ja, remek volt. 24 éves korom óta osteopeniám van a soványság miatti hormonális elb...ás miatt és még a gyomromat is tönkrevertem.
De megérte 50 kilóra lefogyni, tényleg :D
Kedves utolsó.
Értékelem a figyelmeztetésed.
Voltam már evészavaros 45 kg val illetve voltam binge az az falási rohamokkal küzdő 86 kg-os is..
Most jelenleg teljesen normális a kapcsolatom magammal és az évessel.
54* kg vagyok és nem 53, és igen az arcomon-hasamon van bőven felesleg, mert magas testzsir %-om van, illetve ilyen a genetikám, hogy hasra meg arcra sajnos hizekony vagyok.
Az 50 kg szerintem még ideális, nem tudom miért mondja mindenki, hogy sovány kategória a 168cm-vel. 175 cm már annak számít de szerintem még belefer főleg ha az illető 54 kg val még skinnyfat. És nem is koplalok 1500 kaloria magas fehérje bevitel sok folyadék, mozgas szerintem ahhoz képest, hogy régen nem ettem csak ittam és izmot vesztettem majd végül csontsovanyra koplaltam magam jobban haladok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!