Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez mi lehet? Mitől fáj és...

Ez mi lehet? Mitől fáj és szúr? És mitől puffad fel ennyire? Még mennyit ehetek?

Figyelt kérdés

Ma reggelire a tegnapról megmaradt dinnyét ettem meg (egy nagyobb tároló ikeásüvegedénynyit). Aztán ittam utána egy zabtejes presso kávét (30 perccel később kb).

Ebédem egy kisebb padlizsán volt amit sütőben sütöttem meg és ehhez ettem úgyszintén sütőben sült csirkemellet 3 nagyobb szeletet. Ez mellé pedig zero colát ittam . Ebéd után megittam a zabtejes pressomat.

A hasam felvan puffadva és eléggé kellemetlen érzés. Főleg mikor próbálom behúzni , ilyen szúrós fájos érzés.

1500 kcal a keretem ezen felül nem megyek.

Anyukám csinál bablevest , ebből szeretnék enni , lehet ez segít majd.

Szerintetek bátran ehetek belőle majd? Nem lépem így át a határt ?

168cm/17l/ 56,6 kg

júl. 27. 16:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy érzem, hogy a hasam az így morog illetve megy. De wc-n reggel voltam a dinnye után.
júl. 27. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Megteltek a beleid gázokkal. Engedj ki szeleket és jobb lesz, csinálj egy kis "béltornát".
júl. 27. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Ettem levest, utána meg elmentem wc hasmenésem volt. De most is érzem hogy valami mozog.
júl. 27. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk amit ettél az 1000 kcal sincsen. ;)

A dinnyének 100 grammja valami 30, a padlizsán és cs.mell sem kalóriadúsak, meg a leves sem.

júl. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!