Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 5 liter folyadékot...

Napi 5 liter folyadékot meginni sok?

Figyelt kérdés

Kb ennyit iszok, így esik jól.

27/F, 75kg

jún. 25. 00:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: Elméletileg nincs betegségem, ami ezt indokolná, pl cukor.
jún. 25. 00:14
 2/12 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon sok.

2-3 liter a kávéval, teával, levessel pontosan elég.

jún. 25. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Egy kissé sok. Ebben a melegben is max 3-4 literre lehet szükséged. De még annyira nem vészes. Amúgy télen mennyit iszol?
jún. 25. 01:27
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Sok. Léböjtnél is olyan 3 liter a csúcs, úgy tudom.
jún. 25. 02:28
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Komoly fizikai munkát végzel kint a napon? Ha nem, akkor szerintem nem normális ennyit inni egy nap.
jún. 25. 06:02
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
36%
Sok szerintem, hacsak nem fizikai munkát végzel vagy egész nap a napon vagy.
jún. 25. 09:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan egész nap döglök és úgy :D Jó, esetleg 1 óra edzés benne van, de jah. Akkor ezek szerint sok.
jún. 25. 09:33
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
36%
De mi miatt iszol annyit? Szomjas vagy? Vagy csak egy hóbort, megszokás, kényszer cselekvés? Minden nap ennyi, vagy csak néha 1-1 nap?
jún. 25. 09:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát egy ideig kifejezetten keveset ittam, nagyon sötét volt a vizeletem, többször volt vesekövem. Aztán úgymond normális mennyiségre ráállva is folyton ki volt száradva a szám meg úgy éreztem, hogy még mindig nem stimmel valami.
jún. 25. 09:41
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
52%
Értem, hát kellene egy vérkép mindenképpen amiben kálium, kálcium, nátriumot néznek + cukor. Lehet ez egyébként kezdődő cukorbetegség, autoimmun betegség, esetleg gyógyszer mellékhatása, vagy pl. alkoholt nem tudom iszol-e, én utánajárnék ezeknek, vagy legalább beszélnék a háziorvossal, vesének nem tesz jót a sok folyadék, ez már polidipszia szerintem.
jún. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!