Így fogyhatok hosszú távon?
Figyelt kérdés
Eddig napi 4 szelet kenyeret edtem es ha ezt leviszem 3 ra akkor fogyhatok?
Általában csak kenyér van otthon. Mert anyum nem enged főzni, ő meg nem főz. Valamikor pékséges kaja van, meg gyors étteremből rendel.
155 cm és 60 kg vagyok 20 évesen. Legalább egy 5 kiló a cél.
Arra is gondoltam, egyik nap 2 szelet, masiknak 3, aztan megint 2 stb. És ez igy akkor nem kaplalás teljesen. Vagy igazábol bármit eszek csak kevesebbet.
Anno nekem müködött ez,mikor 15 éves körül lehettem. 1 hónap alatt lement 10 kiló és nem hiztam vissza, mert fokozatosan álltam vissza a normalis mennyisegre
2024. jún. 21. 11:38
11/11 anonim válasza:
Ki beszélt kenyérről?? Max a kérdező. Rost gyümölcsben, zöldségben, főtt ételben is van. Nekem van egy jó étrendem így válogatósként is, valójában nyers növényeket ritkán eszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!