Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Így fogyhatok hosszú távon?

Így fogyhatok hosszú távon?

Figyelt kérdés

Eddig napi 4 szelet kenyeret edtem es ha ezt leviszem 3 ra akkor fogyhatok?

Általában csak kenyér van otthon. Mert anyum nem enged főzni, ő meg nem főz. Valamikor pékséges kaja van, meg gyors étteremből rendel.

155 cm és 60 kg vagyok 20 évesen. Legalább egy 5 kiló a cél.

Arra is gondoltam, egyik nap 2 szelet, masiknak 3, aztan megint 2 stb. És ez igy akkor nem kaplalás teljesen. Vagy igazábol bármit eszek csak kevesebbet.

Anno nekem müködött ez,mikor 15 éves körül lehettem. 1 hónap alatt lement 10 kiló és nem hiztam vissza, mert fokozatosan álltam vissza a normalis mennyisegre

2024. jún. 21. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Amíg fogalmad nincs a táplálkozás alapjairól és a kalóriaszámolásról, addig nincs miről beszélni. 20 éves felnőttként mind fejben, mind egzisztenciálisan sokkal előrébb kéne lenned.
2024. jún. 21. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

"Eddig napi 4 szelet kenyeret edtem es ha ezt leviszem 3 ra akkor fogyhatok?"

Nyilván azon az 1 szelet kenyeren (maximum 80 kcal) fog múlni a fogyás.

"csak kenyér van otthon"

Csak kenyeret esztek? Nem vagytok normálisak, igaz?

"anyum nem enged főzni"

20 éves felnőtt ember vagy. Én 20 évesen már egyetem mellett dolgoztam és albérletet tartottam fenn.

2024. jún. 21. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:

S még a kalóriaszámlálás sem lényeg többnyire...

Itt alapvetően csekély módon egészséges táplálkozással van gond, el kéne kezdeni rostdúsan étkezni.

2024. jún. 21. 12:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem mostanaba lehett h 20 evesen egyetem mellett dolgoztal es albit fizettel. Ma mar 200 ezer egy alberlet alsohangon es 300 a fizetes 😂😂
2024. jún. 21. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:

"el kéne kezdeni rostdúsan étkezni"

El kéne kezdeni étkezni. Az nem étkezés, hogy napokig kenyeret eszel magában, néha meg becsúszik valami más a pékségből vagy a gyorsétteremből. A rost csak egyetlen tényező a sok közül. A kérdező semmilyen érdemi tápanyagot nem visz be a szervezetébe, és láthatóan mind pszichésen, mind szellemileg kuka.

2024. jún. 21. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

"Biztos nem mostanaba lehett h 20 evesen egyetem mellett dolgoztal es albit fizettel"

2022-ről beszélünk. 190 ezer volt az albérlet, a fizetésem pedig 340 ezer forint. Emeld meg magad, nőjj fel, keress pszichológust!

2024. jún. 21. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
El kéne mellette járni heti 1,2x er sétálni is és úgy csökkents.
2024. jún. 21. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt már drasztikus fogyásom, akkor így foglaltam össze:

1. keveset egyél, abból is az egészségesebbet

2. kerüld az édességeket (cukrosat)

3. mozogj (intenzív, izzasztó aerob mozgás, pl: futás)

2024. jún. 21. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezzel a három kombóval nemhogy lefogytam, de az ideális testsúlyom alá mentem!

A jó hír az hogy bármikor le tudsz állni, akkor viszont figyelned kell mert lehet hogy idővel visszahízol.

2024. jún. 21. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
80-ezerért sem mennék egyedül albérletbe. Nehéz találni jó tulajjal, de van. Családi barátoknak összesen 160-ezer elit környéken luxuskonyhával. Ha mindenképpen muszáj oda menni, akkor keresni kell partnert. Viszont ez off.
2024. jún. 22. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!