Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki milyen vitaminokat fogyaszt?

Ki milyen vitaminokat fogyaszt?

Figyelt kérdés
Keresem azt a termékcsaládot, amit nyugodt szívvel ajánlotok, ha vitaminokról van szó. :)

2024. jún. 12. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6: Neked van tévhited valójában, illetve beettél egy rossz marketinget! Kezeletlen immunbetegség mellett 2 év alatt mértek bennem magas vitaminszintet és most ráadásul rejtélyesen eltűnt az immunbetegségem. Semmit sem szedek, D-vitamint sem, járok túrázni - hőségen kívül - egész évben. A B3 enyhén magas is bennem. Még azt is hozzátehetem, hogy válogatós étrend mellett pedig nyers zöldséget nem eszek és viszonylag kevésszer eszek gyümölcsöt. Azért nem tudom lecsökkenteni a B3 szintjét, mert válogatós vagyok és mindenem tele van vele. Rozskenyér, tojás, margarin-vajkrém, tejtermék, hüvelyes. Főtt ételekkel és egyéb megfelelő rostból gondoskodok folyamatosan a jó állapotról. Ezt dietetikus és epebeteg barát is javasolta, bevált.

Egyedül valóban cinket kéne szednem és körömbetegségre jó lenne. De az sem korább vitaminhiánytól alakult ki, egyszerűen volt egy balesetem és én akkor elrontottam...

2024. jún. 16. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek javasolt is lenne egy állapotfelmérés és tudatos étrend, mielőtt elkezd költeni vaktában mindenféle jól meghirdetett dilibogyóra.
2024. jún. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!