Mit egyek reggelire zabkása helyett ami gyors? Már nagyon unom. Ti mit esztek?
Figyelt kérdés
máj. 19. 08:50
1/11 anonim válasza:
Egyél főtt tojást
Én általában péksüteményt eszek.
2/11 anonim válasza:
Amit épp találok itthon. Ma épp egy tábla egész mogyorós Milkàt ettem.
3/11 anonim válasza:
Leggyakrabban tojást bármilyen formában kenyérrel meg zöldségekkel, vagy kolbászt, vagy vajas kenyeret, mindent finom zöldségekkel, vagy ugye szendvicset! Nyami. De néha banánturmix, tejbegríz, vagy ha semmire se telik idő, útközben beugrom a pékségbe.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ezzel jelezték,hogy bizony az nagyon egészségtelen reggeli. Vedd kedves figyelmeztetésnek, és becsüld magadat többre a vágyaidnál. Vigyázzatok magatokra!
5/11 A kérdező kommentje:
4# mert reggelizni szeretnék,nem nasizni
máj. 19. 10:02
6/11 anonim válasza:
Nekem a csoki is simán reggeli, mert energiát ad, jól esik.
7/11 A kérdező kommentje:
6# szerinted miért az egészség kategóriában van a kérdés?🥴
máj. 19. 10:08
8/11 anonim válasza:
Mindig pirítóst eszek, egyikre lekvár, másikra valami sós feltét és mellé zöldségek.
Vagy szenvdicset, ha nem otthon vagyok, de évek óta ezt.
Próbáltam a tojást, a zabkását, a tejbegrízt, stb. Egyik sem jött be reggelire.
9/11 A kérdező kommentje:
10# Jézusom menj már innen a csokiddal🤣🤣🤣valami sértődött ötéves vagy hogy ezen pattogsz?
Egyél csokit, én nem bánom,de én normális reggeli ötletekért jöttem, értsd már meg
máj. 19. 11:34
10/11 anonim válasza:
Na és reggeliztetek már? :D haha
Ja amúgy ha tojás, mindenképp házi legyen, az vitaminbomba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!