Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Többször észre vettem hogy ha...

Többször észre vettem hogy ha mézet fogyasztok reggelire akkor utána rosszul érzem magam. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Persze nem simán csak mézet eszem hanem pl. egy bögre teába rakok egy kis kanál mézet a reggelim mellé vagy a zab kásába teszek egy kis kanállal. Utána minden alkalommal rosszullét fog el. Gyengeség érzet, szédelgés. Méz allergia lenne vagy mi okozhat ilyesmit?

2020. júl. 10. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem mezet hasznalsz, hanem sima cukrot, ugyanez van? Ha igen: vercukorvizsgalatra menj.

Ha nem: probald a mezet masik napszakban, amennyiben ugyanez tortenik, akkor is helyettesitsd egyszer cukorral. Ha itt is csak a mez okoz tuneteket, akkor hagyd el. (egyebkent is el kellene, mert a mehek most fontosabbak). Helyette, ha nincs vercukorproblemad, rizsszirup, datolyaszirup kivalo, vagy a stevia, mint termeszetes, hore nem bomlo edesitoszer.

2020. júl. 10. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem csodálom, én meg sem eszem a méhek torokváladékát. Ahogy pl a főtt petesejtet sem (tojás).
2020. júl. 10. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
2: És mit eszel?
jún. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!