Anorexiából gyógyulok. Fiú vagyok ( Tudom nagyon ritka ) 178 cm és a legkevesebb kg amennyi voltam az 39 volt. Kb egy hónapja vagyok a gyógyulás szakaszban és ma voltam 46 kg. /?
Az is számít, hogy mit eszel, nem csak az, hogy mennyit.
2000 kcal lehet nagyon egészségtelen ételekből is összeválogatva, és lehet nagyon egészséges, tápláló módon is.
A tested meghálálja, ha nem szeméttel eteted, hanem értékes tápanyagokkal.
" Folyamatosan rettegek, hogy újra kövér leszek "
Hány kilóról fogytál 39 kilóra? Mennyi voltál, amikor a legnehezebb voltál?
Nem volt falásrohamod. Extreme hunger - olvass utána és szükséges rossz a gyógyulás alatt ;)
És még híznod kell, legalább 15 kilót, szóval ne állj meg itt. Nagyon sovány vagy, ijesztően, a 2500-at meg emeld meg minimum 3200-ra, mert KELL.
Az anorexiád szerint nem kell (de ez kit érdekel, ő mit mond?), a szerveid ellenben önmagukat emésztik, mert ennyi kalória nem elég nekik a normális működéshez.
MOST nem. Majd gyógyulás után igen, de addig rettenet kevés ez a 2000.
Olvass utána: Minnie Maude - experience, és a recovery módszerük. Na, ez legyen a követendő irány. Nem 2000, hanem minimum 3000.
Voltam anorexiás, 2000 kalóriával lószrt nem híztam.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan.
Már gyógyult vagyok, és épp ezért (sajnos) tapasztalatból beszélek, plsz rengeteget olvastam interneten, mert "az orvosom és a dietetikusom" két kókler tudatlan gyökér volt.
Elnézést, de tényleg azok voltak, nulla edukációval az étkezési zavar terén.... 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!