Nem merek mások előtt enni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most gyógyulok anorexiából.. Suliban ugye ez a betegség miatt nem is ettem, mert hogy ugye későbbre megtartottam a kalóriákat.. Viszont most szeretnék nyilván valamit reggeli és ebéd között enni, de nem merek mások előtt enni.. Nem tudom miért.. Egyszerűen csak ha arra gondolok, hogy mások előtt egyek teljesen beparázok.. Étteremben tudok mások előtt enni (gondolom mert ott az a normális hogy mindenki eszik), de úgy érzem, hogy suliban képtelen lennék mások előtt enni..2023. márc. 5. 08:20
1/7 anonim válasza:
Bűntudatod van attól, hogy eszel?
2/7 A kérdező kommentje:
Már egyre ritkábban, de néha van 😕
2023. márc. 5. 08:50
3/7 anonim válasza:
Jársz terápiába? (Pszichológushoz?) Ha igen, akkor ez alakulni fog. Ha nem, úgy kéne :)
4/7 anonim válasza:
Hát akkor ne egyél mások előtt. Előbb-utóbb el fog múlni!
5/7 anonim válasza:
Normális, majd elmúlik.
Adj időt magadnak, főleg, mivel a gyógyulás évek, nem néhány hónap.
A legtöbben akik tényleg kigyógyulnak és nem a quasy recoveryben vegetálnak 2-3-4+ éven keresztül kőkeményen küzdenek, mire végre az utolsó kényszercselekvéseket is kiirtják magukból.
Addig meg próbálkoznak - és vagy visszaesnek, mint rengetegen vagy teljesen felépülnek.
6/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod abból, ha a suliban nem eszel, ha reggel otthon reggeliztél. Nem is kell hirtelen megterhelni a gyomrodat.
7/7 anonim válasza:
Én sem, de én amiatt, mert anno suliban kicsúfoltak, hogy úgy eszem, mint egy rágcsáló... éljen a közösségi élet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!