Akaratlanul felhányom az ételt már 3 éve, mit kezdjek vele?
Mielőtt bárki írná, nem, nem hánytatom magamat, 3 éve már, hogy kigyógyultam a bulimiából, és tényleg, de tényleg nincsen már ezzel problémám!
De mióta rájöttem ennek a súlyosságára és normálisan eszek, bármennyi kismennyiségű ételt viszek be, az akaratom ellenére feljön, akár ugyanaz az étel órákon keresztül, folyamatosan. És lehet ez undorítónak fog hangzani, de ilyenkor mindig visszanyelem ha a számban marad, mert nem akarom, hogy egy kicsit is legyen kísértésem, de már nagyon szeretném, ha ez a dolog elmúlna. A szüleimnek nem mondtam el, nem akarom őket felzaklatni a múlttal. De mit tudnék kezdeni vele? Gyógyszereket is próbáltam már, azokat is kihánytam...
3 éve már, hogy kigyógyultam a bulimiából, és tényleg, de tényleg nincsen már ezzel problémám! - persze, csak éppen a záróizmod már többé nem létező jelenség.
Én 7 évig voltam bulimiás, de hálisten nem sikerült annyira szétcs.sznem magam.
Te menj el orvoshoz - egyébként hihetetlen, hogy eddig nem jöttél rá.
6-os, ez nem igaz.
Hogyha tönkrette a gyomrát, akkor nem direkt hánytatja magát, és ez nem beidegződés, hanem mostmár szervi baj.
Reflux.
Én sose hánytattam magam, de minden reggel küzdök, gyerekkorom óta.
Nem minden étkezés után, és havonta kb. egyszer nyer a reflux, szóval nem ilyen durva.
Belgyógyász,tud segíteni.
Spéci diéta (nem koplalás, csak vannak tiltott kaják) és gyógyszer van rá.
Különben attól függ, hány éves vagy, én tiniként már egyedül jártam orvoshoz.
Elmész a háziorvoshoz, ad egy beutalót, aztán kérsz időpontot.
Mindettől függetlenül a szüleid szeretnek téged, jót akarnak neked, nyugodtan mondd el nekik, hogy sokszor kaparja a torkodat az étel, és a sav, és hogy szeretnéd magad orvossal kivizsgáltatni.
Szerintem támogatni fognak.
Meg lehet belőle gyógyulni, a bulémiához képest ez egy könnyű séta a parkban,ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!