Anorexiából gyógyulok, hogyan tartsam a súlyomat?
Próbálj lehetőleg minden nap azonos időben enni, akkor könnyebben hozzá alakul az éhségérzeted. Evés közben ne csinálj mást, az evésre figyelj, alaposan rágj meg minden falatot, nyugodt körülmények között egyél. Ne edd túl magad, vagyis nem kell a pukkadásig jól lakni.
Még fejlődésben van a szervezeted, ilyenkor normális, ha többet kívánsz enni, mint a felnőttek. Nem árt ügyelni az egészséges táplálkozásra, fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, és táplálkozz változatosan.
Nem kell számolnod a kalóriákat, én sem teszem, de mindig tudom hozzávetőlegesen (megbecsülöm) hogy most ötszáznál vagy ezerötszáznál tarthatok, és ez jó, mert nem stresszelek rá.
Amúgy szerintem egy ilyen után nyugodtan felmehetsz hatvanig (nekem is hasonló paramétereim vannak mint neked, szóval tudom, az hogyan nézne ki).
Legyél nagyon büszke magadra, hogy túljutottál az anorexián!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!