Anorexiából gyógyulok, hány kcalt ehetek egy nap?
Az anorexia alatt nap 1000kcal-t ettem ha ez számít. Most vagyok 50kg a 171cm-hez (45-rõl indultam) és a pszihiáterem szerint, akkor csak eddzhetek ha meg leszek 53kg, addig még futni sem megetek el. Viszont pocit félek, mivel az első 5 kg (mármint amikor 45-rõl 50-re híztam) 4 hét alatt jött fel, ami azért nagyon gyors... És ez tartós hízás, már kb 4 napja annyi vagyok, szóval nem olyan, hogy egyszer túleszed magad, és kövi nap egy fél kilóval több vagy. Már nem számolom a kalóriákat, de szeretném csak kb tudni, hogy mennyit ehetek egy nap, hogy egészséges ütben hízzak, ami a pszihiáterem szerint heti 0,5kg. Most, úgy körübelül nap 2000-2200kcal között eszem, de a számokat nem tudom biztosan megmondani.
13/L
Az elso 5 kilo az az volt hogy a tested megtelt vizzel es az izmok feltoltodtek szenhidrattal. Ez teljesen normalis. Csak igy tovabb.
A legjobb lenne ha nem szamolgatnad es annyit ennel amennyi jolesik es joizuen eszed.
Nem gyors, egyáltalán.
Nálam minimum 2500 volt belőve, de inkább 3000, amit meg KELLETT ennem.
Ditetikussal, orvossal, étrenddel, napi 3 nagyobb és 3 kisebb étkezésre bontva.
2500 alá nem mehettem, és ha nem volt meg a heti 6-800gr tiszta súlygyarapodás, akkor kórház.
168 cm vagyok, évek óta 54-55, normálisan eszek, amikor kedvem van, futok, úszok, de nem "mániákusan".
Nem tudom, mennyi kalóriát, nem is érdekel, bármit, amit megkívánok.
Lepontozhatsz, nem érdekel, el kell menni szakemberhez, aki ír étrendet.
Te nem tudod, mennyi az elég, mert BETEG VAGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!