Vese kövem van 4 nap voltam kórházban haza engedtek mit ehetek?
Figyelt kérdés
25 èves anya vagyok2023. aug. 19. 12:07
1/9 anonim válasza:
Barmit, ez nem gastroenteronalis betegség.
2/9 anonim válasza:
A túlsózást kerüld, és ügyelj a bőséges és egyenletes folyadékfogyasztásra.
Általánosságban a mega adag vitaminokat és a fruktózos italokat ( kukoricaszirup, invertcukor, stb néven) érdemes kerülni.
Ha van valami speciális anyagcsere elváltozásod, ami egy bizonyos összetételű kő képződésére hajlamosít, akkor arra lesz tanács a záró jelentéseden.
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Hát szinte akármit, de orvosodnak ezt el kellett volna mondania, ha nem tette, akkor nincs ilyen utasítás. A C-vitamint és az olyan vitaminkészítményeket kerülni kell, amik vese általi kiválasztódásban üledéket képeznek, illetve amik erre nincsenek bevizsgálva.
4/9 A kérdező kommentje:
De mèg a kő nem jöt ki teljesen
2023. aug. 19. 14:52
5/9 Ypszilon1980 válasza:
És? Már hogy teljesen nem jött ki? Vagy kijön, vagy nem.
6/9 anonim válasza:
Akkor sem befolyásolja az étkezést, értsd már meg! Ez nem epekő…
7/9 anonim válasza:
5# ez nem teljesen így van. Nekem is volt, hogy elakadt és hetekig nem jött ki, szenvedtem is rendesen, már zúzni akarták.
8/9 Ypszilon1980 válasza:
#7: Oké, de akkor is vagy kijön vagy nem. Ha elakad, akkor is ott van, nincs olyan, hogy teljesen kijön vagy nem teljesen.
9/9 anonim válasza:
8# nem biztos, le is morzsolódhat. Látszik, hogy neked még sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!